به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «فرجام سفر طولانی طوبی» نوشته علیرضا نادری و کارگردانی محسن حسن زاده اجرای خود را از 9 شهریور ماه در تالار چهارسو مجموعه تئاترشهر آغاز کرده است.
علیرضا نادری نویسنده، کارگردان و مدرس تئاتر یکی از شناخته شده ترین نمایشنامه نویسان ایرانی است که آثاری چون «چهار حکایت از چندین حکایت رحمان»، «پچپچههای پشت خط نبرد»، «سعادت لرزان مردمان تیره روز»، «کوکوی کبوتران حرم»، «چند و چون به چاه رفتن چوپان» و... را به نگارش درآورده است.
نادری «فرجام سفر طولانی طوبی» را در اوایل دهه 70 نوشته که این نمایشنامه تا به حال اجرا و چاپ نشده است. این نمایشنامه قصه آدمهایی است که در یک روستای کویری در حومه شهر قم زندگی می کنند.
و اما محسن حسن زاده کارگردان و منتقد جوان تئاتر تا چندی پیش به عنوان مدیر روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر نیز فعالیت می کرد که از سمت خود استعفا داد.
نمایش «فرجام سفر طولانی طوبی» در مقطع زمانی سالهای نزدیک به انقلاب قصه دختری را مطرح می کند که عاشق چوپان ارباب ده بوده است. این عشق فرجامی پیدا نمیکند و زندگی طوبی را که شخصیت اصلی است تحت تأثیر قرار میدهد. در بستر این قصه با آدم هایی آشنا می شویم که شرایط زندگیشان متکی به جغرافیایی است که در آن زندگی میکنند.
نکته جالب توجه در این اثر نمایشی استفاده از گویشی قمی و بهره گیری از بازیگران حرفه ای استان قم است. نمایش «فرجام سفر طولانی طوبی» قبل از اجرای عمومی در جشنواره سی و دوم تئاتر فجر نیز به صحنه رفت و حائز رتبههای بهترین کارگردانی، بهترین طراحی صحنه، تقدیر بخش نمایشنامه نویسی و تقدیر بخش بازیگری مرد در بخش تازه های تئاتر ایران سی و دومین جشنواره تئاتر فجر شد.
این اثر نمایشی توسط حوزه هنری قم تولید و آماده نمایش شده است و در آن هنرمندان شناخته شده تئاتر قم از جمله احمد سلیمانی، محسن آقا حسنی، زینب آهنگ، حسن اردستانی، زکیه بهبهانی، محمد جواد پیروزی، مهدی جوانمرد، مصطفی چالوک، سید محسن حسن زاده، فائزه حسینی، الهام سادات رسولی، احمد سلیمانی، زینب طاهری، محمد کربلایی، سید حمید لاجوردی، صدیقه مشایخی، مهدی نیک روش، سید جواد هاشمی نژاد، آزاده سلمانی، نرگس نایینی روی صحنه میرود.
نمايش «فرجام سفر طولانی طوبی» تا 11 مهرماه هر روز غير از شنبهها ساعت 19:30 در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر میزبان علاقمندان تئاتر خواهد بود. عکاس این نمایش مهدی آشنا است.
نظر شما